Serveis

A Taller Lloret realitzem projectes a mida amb un tracte personalitzat. El nostre equip professional us assessorarà durant tot el procés del projecte, tant a nivell de disseny com en la selecció de materials. La qualitat, la funcionalitat i l'estètica són els eixos en els que basem els nostres projectes.

Sol·liciti informació sense compromís dels nostres serveis de fabricació, instal·lació i reparació >

Fabricació • Instal·lació • Reparació

Accessoris i reparacions Navals

Els anys d'experiència acumulats al Port de Palamós ens avalen com a serralleria especialitzada en reparacions navals i en la fabricació d'acccessoris per a vaixells que necessitin solucions a mida. També atenem serveis d'urgència.

Mobiliari urbà

Taller Lloret treballa peces de mobiliari urbà per encàrrec. Fem projectes a mida ja sigui per a estaments públics o entitats privades. La flexibilitat del nostre taller us permetrà crear mobiliari exclusiu i adaptat a les vostres necessitats concretes.

Projectes a mida

Si necesites un disseny a mida, que resolgui una funció concreta, a Taller Lloret t'ajudarem i t'assessorarem en la consecució de la seva realització i efectivitat d'ús. A Taller Lloret treballem el ferro, l'acer inoxidable, l'acer corten i l'al·lumini en projectes com escales de ferro, reixes de seguretat, portes metàliques, baranes forjades, xapes d'acer corten... No dubtis a consultar-nos!

Serveis d'urgència

En ocasions puntuals la urgència d'una reparació pot aturar activitats importants de les empreses. A taller Lloret tenim una especial atenció en serveis que necessitin una actuació inmediata, com poden ser Hospitals, vaixells, etc...