Qui som

A taller Lloret som artesans del ferro des de 1945

Som una empresa de tradició familiar que ha traspassat la seva experiència generació rere generació. Treballem fonamentalment el ferro, l'acer inoxidable, l'acer corten i l'alumini. Estem especialitzats en reparacions i en la realització de dissenys a mida: estructures metàl·liques, peces amb diverses funcionalitats, mobiliari urbà, forjats... tant per a particulars, com per a empreses o estaments públics. Situats a tocar del port de Palamós, també estem especialtzats en reparacions i fabricació d'accessoris navals.

La nostra història

Els anys 30 en Julio Lloret va iniciar-se com a treballador al taller de manteniment de les màquines del tren de Palamós, per més endevant entrar al taller mecànic de Ca'n Ramió i després a Can Miró, dedicats al manteniment de les barques de pesca.

Aquesta experiència li va servir per obrir el seu propi taller mecànic l'any 1945, especialitzat, els primers anys, en treballs i accessoris pesquers. Amb el temps es va ampliar el ventall de feines a la serralleria i la construcció. En la època en la que la Federació de Vela tenia la seu a Palamós s'hi varen fer molts ferratges d'investigació per a millorar la navegació olímpica.

Amb la segona i tercera generacions es van expandir les feines, sent intensa a la ciutat de Palamós. Es van realitzar projectes per al CAP de Palamós, l'ampliació de l'Hospital o la construcció de l'edifici de la Gent Gran, així com també l'edifici de la Gent Gran de Palafrugell.